BMW

Diensten | van den Hemel autotaxatie

U kunt nu een afspraak maken bij Auto Taxatie vdh voor een taxatierapport van uw voertuig. Geen lange wachttijden, maar meteen contact via mail of telefoon.

Een taxatierapport van Auto Taxatie vdh wordt gegarandeerd bij elke verzekeringsmaatschappij in Nederland geaccepteerd. Wij komen bij u op locatie het voertuig taxeren en bieden u een kwalitatief taxatierapport.

Klassiekers, youngtimers & speciale voertuigen

Voor uw klassieker of youngtimer is het van belang dat u een taxatierapport heeft dat door de verzekeringsmaatschappij wordt geaccepteerd. Dit taxatierapport zorgt ervoor dat u bij diefstal of total loss een reële vergoeding ontvangt.
Een taxatie is geen technische keuring maar uitsluitend bedoeld om de waarde van uw voertuig vast te stellen. Normaal gesproken heeft een taxatierapport een geldigheid van 3 jaar vanaf de datum van opstellen Het kan zijn dat uw verzekeringsmaatschappij een andere termijn aanhoudt. Daarnaast is het in sommige gevallen verstandig om eerder uw taxatierapport te vernieuwen bijvoorbeeld vanwege waarde verandering van het voertuig.

Zakelijke auto

Als u een zakelijke auto privé wilt zetten of een privé auto zakelijk wilt zetten, heeft u een taxatierapport nodig. Om discussie met de fiscus en belastingdienst te voorkomen moet een onafhankelijk taxateur de Waarde in het Economisch Verkeer (WEV) vast stellen. In het taxatierapport wordt de fiscale waarde van het voertuig bepaald zodat de overschrijving goed wordt geregeld en u geen naheffing krijgt. Ook hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen met Auto Taxatie vdh.

Import

In Nederland hebben we te maken met BPM wat een belasting is die betaald moet worden wanneer een auto geregistreerd wordt. Als een voertuig wordt geïmporteerd moet het BPM bedrag vast gesteld worden. Er zijn verschillende manieren om dit bedrag te berekenen en een van deze manieren is aan de hand van een taxatierapport. Dit is vaak de meest gunstige methode om BPM vast te stellen en wordt door de belastingdienst geaccepteerd, zolang het een erkent taxatierapport is met onderbouwing.

Tarieven

Taxatierapport oldtimer, youngtimers, brommer, motor, tractor PDF per mail gestuurd
€ 150,-
€ 150,-
Taxatierapport oldtimer, youngtimers, brommer, motor, tractor in PDF per mail + fysiek taxatierapport thuis gestuurd
€ 160,-
€ 160,-
Taxatierapport camper of foodtruck PDF per mail gestuurd
€ 180,-
€ 180,-
Taxatierapport camper of foodtruck PDF per mail + fysiek taxatierapport thuis gestuurd
€ 190,-
€ 190,-
Taxatierapport Zakelijk voertuigen (Waarde Economisch Verkeer) PDF per mail gestuurd
€ 180,-
€ 180,-
Taxatierapport Zakelijk voertuigen (Waarde Economisch Verkeer) PDF per mail + fysiek taxatierapport thuis gestuurd
€ 190,-
€ 190,-
Aankooptaxatie vanaf € 250 (afhankelijk van locatie/ op aanvraag)
€ 250,-
€ 250,-
BPM taxatierapport (taxatie op locatie binnen Zeeland) PDF per mail gestuurd
€ 215,-
€ 215,-
BPM aangifteformulier (zonder taxatie)
€ 125,-
€ 125,-
  • Tarieven taxatie op locatie binnen Zeeland
  • Bij hertaxatie 10% korting
  • Bij meerdere voertuigen op dezelfde locatie, graag contact opnemen voor prijsafspraak